Allan Bo Jensen

Træskulptør og ETW-certificeret træplejer……

Træer har stort set hele mit voksne liv haft min opmærksomhed og varme interesse. Først og fremmest som arbejdsområde via mit arbejde som Certificeret Træplejer, og som rekreativ træklatrer, og senere som træskulptør.  Det levende træ, det unge, det gamle og ruinen, er med sin skulpturelle krone og krogede skygger med til at appellerer til fantasien.

Jeg arbejder i stort træ med motorsav af forskellige størrelser. Figurerne/skulpturerne er naturalistiske/surrealistiske og fantasifulde. Materialet er ofte eg, andet løvtræ og ind imellem nåletræ. Mine skulpturer pudses på den ”grove” måde med vinkelsliber. For at give træet modspil bruger jeg gerne metal, farver, ild og andre emner.

 Her er skulpturer ude og inde, både i galleri og vikingehal, så man oplever en stemning af fantasi, leg og forundring.

Arbejdet med skulpturerne støver,… larmer,.. og fylder….og kræver gode naboer!

Man er velkommen til at kigge forbi værkstedet.

 Vejruphuse 32, 5471 Søndersø

Se: www.skulpturvaerkstedet.dk